Meny Stäng

☆☆☆☆☆

Hem » Djur » Dinosaurie
 

Dinosaurie

Stort sortiment av Dinosaurie produkter till lågt pris. Klicka dig fram bland alla produkter här nedan och hitta det som passar dig bäst.

 

Uppblåsbar T-rex Barn Maskeraddräkt - One size

Dinosauriedräkter - Uppblåsbar T-rex Barn Maskeraddräkt - One size
799 kr

T-REX VARNING!!! Alla springer för livet, för här kommer du i den supercoola, ultraläskiga och absolut vansinniga T-rex dräkten! Ingen kommer undan, för alla vet väl?

Uppblåsbar T-Rex Maskeraddräkt - One size

Dinosauriedräkter - Uppblåsbar T-Rex Maskeraddräkt - One size
995 kr

Trisonaurus. Tyrsinorschma. Tyrsaursiorus Rix. Äsch, det här går ju inte.Den största pojkdrömmen är äntligen verklighet! Förvandla dig till den coolaste och mest?

Dinosaurie Barn Maskeraddräkt - X-Large

Dinosauriedräkter - Dinosaurie Barn Maskeraddräkt - X-Large
299 kr

Nej, det här är ingen gammal fossil. Det är en livs levande dinosaurie! SPRING!Dinosaurie Barn Maskeraddräkt inkluderar en grönspräcklig overall med luva med ett dinosauriehuvud?

Uppblåsbar Ridande T-Rex Maskeraddräkt - One size

Dinosauriedräkter - Uppblåsbar Ridande T-Rex Maskeraddräkt - One size
599 kr

När du vill göra en storstilad och ganska så skräckinjagande entré på en fest eller en maskerad är detta den perfekta dräkten. Det ser ut som om du rider på?

Uppblåsbar T-Rex Dinosaurie Maskeraddräkt - One size

Dinosauriedräkter - Uppblåsbar T-Rex Dinosaurie Maskeraddräkt - One size
799 kr

Visst kan man fundera ibland över hur det var att leva för 65 miljoner år sedan, på den tiden då dinosaurierna fortfarande härjade överallt. Det är nog en sak?

Ridande T-Rex Barn Maskeraddräkt - 3-5 år

Dinosauriedräkter - Ridande T-Rex Barn Maskeraddräkt - 3-5 år
499 kr

Den här dräkten är både cool och skrämmande! Ingen kommer våga kaxa upp sig mot dig om du sitter tryggt på en tyrannosaurus rex! Perfekt om du vill vara häftigast?

Uppblåsbar T-Rex Dinosaurie Barn Maskeraddräkt - One size

Dinosauriedräkter - Uppblåsbar T-Rex Dinosaurie Barn Maskeraddräkt - One size
699 kr

T-Rexen var en gång i tiden den mest ståtliga dinosaurien som vandrade på planeten jorden, och han är även idag känd för sin vedervärdiga käft som slet sönder?

Uppblåsbar T-Rex Skelett Barn Maskeraddräkt - One size

Dinosauriedräkter - Uppblåsbar T-Rex Skelett Barn Maskeraddräkt - One size
699 kr

T-Rexen var en gång i tiden den mest ståtliga dinosaurien som vandrade på planeten jorden, och han är även idag känd för sin vedervärdiga käft som slet sönder?

Uppblåsbar Dinosaurie Barn Maskeraddräkt - One size

Dinosauriedräkter - Uppblåsbar Dinosaurie Barn Maskeraddräkt - One size
299 kr

Alla barn (och vuxna) älskar dinosaurier, så varför inte låta ditt barn uppleva en ridande resa på en "livs levande" T-rex på nästa maskerad.Uppblåsbar Dinosaurie?

Dinosaurie Toddler Maskeraddräkt - 1-2 år

Dinosauriedräkter - Dinosaurie Toddler Maskeraddräkt - 1-2 år
299 kr

Den här dinosaurien härskade på jorden för många år sedan men är minst lika skrämmande idag! Tycker ditt barn att dinosaurier är det häftigaste?

Uppblåsbar Ridande Dinosaurie Maskeraddräkt - One size

Dinosauriedräkter - Uppblåsbar Ridande Dinosaurie Maskeraddräkt - One size
499 kr

Är du en tidigare plattformsgamer som bara älskar allt som har med Super Mario att göra? Se till att förvåna dina vänner riktigt ordentligt nästa maskeradfest när?

Dinosaurie Grön Barn Maskeraddräkt - One size

Dinosauriedräkter - Dinosaurie Grön Barn Maskeraddräkt - One size
199 kr

Denna gröna dinosaurie har kommit och hälsat på från förhistoriska tider av en enda anledning: att ha så kul som möjligt på halloweenkalaset! En riktigt mysig?

Dinosaurie Skelett Barn Maskeraddräkt - Small

Dinosauriedräkter - Dinosaurie Skelett Barn Maskeraddräkt - Small
399 kr

RAWR! Har du en liten dinosaurietok där hemma som älskar att klä ut sig och ryta? Då tror vi att den här dräkten passar perfekt! Funkar utmärkt om det är maskerad?

T-Rex Uppblåsbar Maskeraddräkt

Dinosauriedräkter - T-Rex Uppblåsbar Maskeraddräkt
899 kr

Ta dig tillbaka i tiden och förvandlas till den mest fruktade dinosaurien med denna häftiga t-rex dräkt! En riktigt humoristisk uppblåsbar t-rex dinosaurie-dräkt som helt klart kommer att göra succé?:

Dinosaurie Gul Barn Maskeraddräkt - One size

Dinosauriedräkter - Dinosaurie Gul Barn Maskeraddräkt - One size
199 kr

Ska ditt barn på maskerad med djurtema? Låt då hen vara ett av de coolaste och mest spännande djuren som någonsin har vandrat denna jord. I skön dinosaurieskrud är?

Uppblåsbar T-Rex Dräkt

T-Rex dräkter - Uppblåsbar T-Rex Dräkt
849 kr

Dinosauriernas tid är långt ifrån över!Hälsa på vänner, familj och hela det trevliga grannskapet iklädd denna Uppblåsbara T-Rex Dräkt som blandar komedi och skräck på bästa möjliga sätt!?:

Klubba Dinosaurie

Dinosaurie - Klubba Dinosaurie
9 kr

Nästa gång en kompis skryter om hur hen har klappat på en tiger så kan du faktiskt påstå att du slickat på en livs levande Dinosaurie.....klubba!Klubba Dinosaurie består av en klubba i form av?:

Dinosaurie Cupcake Dekoration Set

Dinosaurie - Dinosaurie Cupcake Dekoration Set
99 kr

Ett perfekt dekorations set för dig som gillar dinosaurier eller ska bjuda in till dinosauriekalas. Med hjälp av dem söta muffinsformarna, strösslet och party picks kan du skapa perfekta dinosaurie?:

Pinata Grön Dinosaurie

Dinosaurie - Pinata Grön Dinosaurie
199 kr

Liva upp både stämningen och dekorationerna på dinosauriekalaset med denna sockersöta dinosaurie pinatan! Fyll dinosaurien med godis eller något annat spännande och låt den sedan pryda ditt kalas?:

Dinosaurie Kalaspaket

Dinosaurie - Dinosaurie Kalaspaket
169 kr

När dinosaurie-älskaren fyller år ska ni självklart fira henne eller honom på ett riktigt snyggt dinosauriekalas! Med hjälp av detta dinosaurie kalaspaket med dekorationer och tillbehör blir det?:

Den Gode Dinosaurien Tårtoblat C

Dinosaurie - Den Gode Dinosaurien Tårtoblat C
19 kr

Är födelsedagsbarnet intresserad i dinosaurier så kan detta tårtoblat i form av Arlo och hans människovän Pricken bli den perfekta överraskningen på tårtan! Den Gode Dinosaurien Tårtoblat C är?:

Uppblåsbar Dinosaurie

Dinosaurie - Uppblåsbar Dinosaurie
99 kr

Om du trodde att dinosaurierna dog ut för 100 000 år sedan, så tror du fel. I alla fall så finns det fortfarande uppblåsbara sådana på vårt lager, redo att?

Dinosaurier Mini Bordsdekorationer - 8-pack

Dinosaurie - Dinosaurier Mini Bordsdekorationer - 8-pack
99 kr

För länge, länge sedan härskade jätteödlorna på vår jord och många älskar idag de mäktiga dinosaurierna, oavsett hur gammal man är. Dessa?

Uppblåsbar T-Rex Dräkt Barn

T-Rex dräkter - Uppblåsbar T-Rex Dräkt Barn
699 kr

Frukta krita-periodens mest kända rovdjur! För vissa barn är dinosaurier en av dem mest coolaste djuren som funnits, och det är ju inte konstigt med tanken på deras historia. Låt ditt barn vandra?:

Dinosaurie Glidflygare

Dinosaurie - Dinosaurie Glidflygare
5 kr

Att bygga flygplan av papper är sååå 2016! Kliv in i den moderna världen med heltuffa dinosaurie glidflygare som flyger bättre och dessutom ser coolare ut. Väljer du att plocka fram dessa vid födelsedagskalaset?:

Dinosaurie Ballonger

Dinosaurie - Dinosaurie Ballonger
29 kr

Framkalla en autentisk Jurassic Park upplevelse vid dinosauriekalaset med dessa coola Dinosaurie ballonger som passar bra till vart du än placerar de.Dinosaurie Ballonger omfattar ballonger i färgerna?:

Dinosaurie Latexmask

Dinosaurie - Dinosaurie Latexmask
299 kr

Bli en riktig skräcködla på festen och visa alla andra gäster vem som är en riktig Tyrannosaurus. Latexmask i form av läskig skräcködla, för dig som vill gestalta jätteödla ur Jurassic Park?:

Den Gode Dinosaurien Tårtoblat D

Dinosaurie - Den Gode Dinosaurien Tårtoblat D
49 kr

Sätt ett leende på födelsedagsbarnet med detta tårtoblat föreställande världens snällaste dinosaurie Arlo och hans människovän Pricken ovanpå tårtan!Den Gode Dinosaurien Tårtoblat D är fullt?:

T-Rex Pinata

Dinosaurie - T-Rex Pinata
299 kr

Cool pinata med T-Rex för alla som gillar dinosaurier. Många tycker det är bättre och roligare med en pinata som avslutning på barnkalaset i stället för att ge var och en godispåsar. Även barnen?:

Folieballong T-Rex Shape

Dinosaurie - Folieballong T-Rex Shape
99 kr

För länge sedan var dinosaurierna härskarna på jorden och den läskigaste av dem alla var Tyrannosaurus Rex. Du kanske trodde att de stora skräcködlorna var döda?

Dinosaurier Sockerdekorationer

Dinosaurie - Dinosaurier Sockerdekorationer
39 kr

Skapa sockersöta dinosaurie-cupcakes! Söta små sockerdekorationer som blir perfekta som exempelvis muffins- och tårt-dekoration. Piffa enkelt upp dina bakverk med dessa små dinosaurier inför barnkalaset,?:

Pinata T-Rex

Dinosaurie - Pinata T-Rex
249 kr

Pinata kommer ursprungligen från Mexiko och har där länge varit en tradition vid festliga tillfällen. Traditionen har nu spridit sig över hela världen, och så även?

Kakform T-Rex

Dinosaurie - Kakform T-Rex
29 kr

En perfekt kakform till den som älskar dinosaurier! Kakformen är formad som den läskigaste dinosaurien, nämligen den fruktade T-Rex. Med formen kan du stansa ut häftiga dinosauriekakor.?

Folieballong Dinosaurie T-Rex

Dinosaurie - Folieballong Dinosaurie T-Rex
49 kr

En mer passande dekoration till dinosaurie-kalaset kan du inte hitta! Denna häftiga T-Rex dinosaurie ballong kommer utan tvekan att snygga till ditt barnkalas till max, och den kommer definitivt att liva?:

Ballonger med Dinosaurier

Dinosaurie - Ballonger med Dinosaurier
29 kr

Idag vet vi mer om dinosaurier än på länge, vi vet till exempel att de flesta var befjädrade och vissa var väldigt intelligenta. Hur tuffa är inte dinosaurier dessutom! Så att ha dinosaurie ballonger?:

Kakformar Söta Dinosaurier

Dinosaurie - Kakformar Söta Dinosaurier
49 kr

Ta dig tillbaka till dinosauriernas tid med dessa tuffa dinosaurie kakformar! Häftiga bakformar som är ett bra val av utstickare för både bakning av kakor och för dekorationer av exempelvis sockerpasta?:

Pappersmuggar Dinosaurie Metallic - 8-pack

Dinosaurie - Pappersmuggar Dinosaurie Metallic - 8-pack
59 kr

Med de här coola muggarna med en grön dinosaurie går det snabbt och enkelt att duka upp ett festligt kalasbord. Den gröna dinosaurien ser fantastisk ut på muggen och kommer att?

T-Rex Mask för Barn - One Size

Dinosaurie - T-Rex Mask för Barn - One Size
199 kr

Att vara en skräckinjagande typ fungerar inte med vilken mask som helst under halloweentider. Kommer du exempelvis med en valpmask så kommer inte särskilt många bli rädd, eller?

Dinosaurie Pysselbok

Dinosaurie - Dinosaurie Pysselbok
4 kr

För att roa dina barn på resan, dinosaurie kalaset eller träna på sin engelska, kan du ge dom den här dinosaurie pyssel boken. Med dinosaurie pyssel kommer du lära dig nya saker samtidigt som du?:

T-Rex Deluxe Mask - One size

Dinosaurie - T-Rex Deluxe Mask - One size
299 kr

Denna häftiga och verklighetstrogna mask föreställer en hungrig och arg T-rex. Den passar perfekt att använda på en maskerad eller en halloweenfest. Nu finns bara en fråga:?

Servetter Dinosaurie Metallic - 16-pack

Dinosaurie - Servetter Dinosaurie Metallic - 16-pack
59 kr

Häftiga servetter i grönt som passar perfekt på ett kalas med dinosaurietema. De här servetterna kommer att lyfta hela kalasdukningen. Många barn älskar dinosaurier och?

Plastduk Dinosaurie

Dinosaurie - Plastduk Dinosaurie
29 kr

Denna plastduk med sitt dinosaurietema ger barnens bord en alldeles särskild och härlig känsla av äventyr och lekfullhet. Med sina gröna och blåa färger och sina inslag?

Färgglada Dinosaurier Sockerdekorationer

Dinosaurie - Färgglada Dinosaurier Sockerdekorationer
49 kr

Ta en tur tillbaka i tiden till dinosauriernas tid och bjud dem på smaskiga dinosaurie bakelser! Dessa ätbara dinosaurie dekorationerna kan enkelt liva upp både tårtor, muffins, cupcakes och kakor.?:

Dinosaurier Tårtljus

Dinosaurie - Dinosaurier Tårtljus
39 kr

Ta dig tillbaka till dinosauriernas tid och mumsa på en smarrig dinosaurietårta! Med detta tuffa tårtljus kan du lätt som en plätt dekorera din tårta inför det efterlängtade dinosauriekalaset.?:

Petwalker Dinosaurie

Dinosaurie - Petwalker Dinosaurie
149 kr

Detta är en riktigt häftig ballong som ger känslan av att dinosaurien faktiskt går... på riktigt! Javisst, ballongen flyter lite lätt precis över ytan och genom att?

Dinosaurie Kigurumi - Medium

Dinosaurie - Dinosaurie Kigurumi - Medium
499 kr

Gillar du att vara på toppen av näringskedjan? Att skrämma dom som är mindre än dig själv? Och att äta kött hellre än växter. Då är detta kigurumin?

Den Gode Dinosaurien Tårtbild B

Dinosaurie - Den Gode Dinosaurien Tårtbild B
49 kr

Gör vilken tårta som helst ännu bättre med detta tårtoblat i form av dinosaurien Arlo och hans vän Pricken från filmen Den Gode Dinosaurien!Den Gode Dinosaurien Tårtbild B är fullt ätbar med?:

Papperstallrikar Dinosaurie - 8-pack

Dinosaurie - Papperstallrikar Dinosaurie - 8-pack
29 kr

När man ska ha Dinosaurie-kalas är det nästan dukningen som man håller på med längst. Att hitta de rätta dekorationerna till kalaset kan ibland vara riktigt svårt.?

Den Gode Dinosaurien Tårtbild A

Dinosaurie - Den Gode Dinosaurien Tårtbild A
49 kr

Nu kan dinosaurien Arlo och hans bästa vän Pricken från filmen Den Gode Dinosaurien vara med på ditt äventyrsrika kalas!Den Gode Dinosaurien Tårtbild A är fullt ätbar med motiv av Arlo och Pricken?:

Kalaspåsar Dinosaurie Metallic - 5-pack

Dinosaurie - Kalaspåsar Dinosaurie Metallic - 5-pack
69 kr

Att barn verkar gilla dinosaurier är väl ingen hemlighet, och nu kan du kombinera de paleontologiska intressena hos födelsedagsbarnet med lite extravagant elegans i form av dessa presentpåsar?

Swirls Dinosaurier Hängande Dekoration - 12-pack

Dinosaurie - Swirls Dinosaurier Hängande Dekoration - 12-pack
99 kr

Vem gillar inte de stora och fascinerande dinosaurierna? De här coola hängande dekorationerna passar perfekt att hänga upp i taket på ett kalas med dinosaurietema. Häng upp dem?

Papperstallrikar Dinosaurie Metallic - 8-pack

Dinosaurie - Papperstallrikar Dinosaurie Metallic - 8-pack
59 kr

Många barn är fascinerade av dinosaurierna, dessa gigantiska djur som levde för länge, länge sedan. Med de här coola tallrikarna kan du duka upp ett kalasbord som kommer?

Girlang Happy Birthday Dinosaurie

Dinosaurie - Girlang Happy Birthday Dinosaurie
89 kr

Den här girlangen ska du hänga upp på födelsedagskalaset med dinosaurietema! Den är grön, den blänker och den ser ut som en dinosaurie! Det kan inte bli bättre!?

Pinata Dinosaurie Grön

Dinosaurie - Pinata Dinosaurie Grön
199 kr

Denna pinata i form av en dinosaurie är inte bara ett lockande byte för rovdjur men också för barn som är sugna på godis. Denna pinata passar alla olika kalas men är perfekt för kalaset med dinosaurie-tema.Pinata?:

Kakformar Dinosaurier

Dinosaurie - Kakformar Dinosaurier
49 kr

Till dinosauriekalaset ska det självklart smaskas på häftiga dinosaurie kakor! Baka dina egna dinosaurie kakor med hjälp av dessa enkla och praktiska kakformarna som även är ett bra val av utstickare?:

Dinosaurie Tårtbild

Dinosaurie - Dinosaurie Tårtbild
59 kr

Här har du en riktigt häftig tårtbild som kommer passa utmärkt till ditt dinosauriekalas! Denna tårtdekoration har motiv av en stor grön dinosaurie med två av sina vänner i bakgrunden som leker?:

Folieballong Happy Birthday Dinosaurier

Dinosaurie - Folieballong Happy Birthday Dinosaurier
29 kr

Tyranno - Tyranno - Tyrannosaurus Rex! Har du också tvingats lära dig alla låtar från "Andys förhistoriska äventyr"? Här kommer den ultimata ballongen?

Papperstallrikar Dinosaurier - 8-pack

Dinosaurie - Papperstallrikar Dinosaurier - 8-pack
39 kr

Letar du efter det perfekta temat till barnkalaset? De här häftiga tallrikarna med dinosauriemotiv passar perfekt att duka med på ett barnkalas. En annan bra sak med papptallrikar är?

Latexballonger It's a Boy Dinosaurie - 10-pack

Dinosaurie - Latexballonger It's a Boy Dinosaurie - 10-pack
49 kr

Avslöja om barnet i magen är en pojke eller en flicka på ett roligt sätt med dessa fina ballonger! De passar även perfekt att dekorera med på en babyshower eller på?

Dinosaurier Memo Spel

Dinosaurie - Dinosaurier Memo Spel
99 kr

Leta efter coola dinosaurier i detta häftiga memory barnspel! I detta memory spel ska du försöka komma ihåg vart alla dinosaurier gömmer sig för att tillslut lyckas samla ihop så många par som?:

Uppblåsbar Dinosaurie Grön

Dinosaurie - Uppblåsbar Dinosaurie Grön
39 kr

Många tror att dinosaurerna har varit utdöda i många miljoner år, men då har de antagligen missat dessa häftiga uppblåsbara dinosaurier! Kolla bara in den här?

Dinosaurie Slime

Dinosaurie - Dinosaurie Slime
29 kr

Om slime och dinosaurier är ditt barns favoritleksaker så kommer detta dinosaurie slime garanterat att bli en passande pryl till henne eller honom! I detta roliga slime gömmer sig nämligen ett häftigt?:

Uppblåsbar Ridande T-Rex Barn Maskeraddräkt - One size

Dinosauriedräkter - Uppblåsbar Ridande T-Rex Barn Maskeraddräkt - One size
499 kr

Ditt barn har lyckats tämja en T-Rex precis i tid för halloweenkalaset! När hen kommer inridandes på en av de farligaste varelserna kommer hen se riktigt cool ut, och kan spendera?

Bestway Vattenspridare Uppblåsbar T-Rex

Dinosaurie - Bestway Vattenspridare Uppblåsbar T-Rex
399 kr

ROAR! Förvandla trädgården till en förhistorisk djungel med denna uppblåsbara vattenspridare formad som en stor dinosaurie. T-Rex sprutar vatten ur munnen och ger behaglig svalka under varma sommardagar.?:

Stencil Dinosaurier

Dinosaurie - Stencil Dinosaurier
59 kr

Önskar födelsedagsbarnet en dinosaurietårta? Då är denna stencil med olika dinosaurier ett måste för dig! Med denna schablon kan du snabbt och smidigt dekorera tårtor, cupcakes, muffins och andra?:

Dinosaurie Handdocka

Dinosaurie - Dinosaurie Handdocka
79 kr

Skoja och busa med dina vänner med denna läskiga dinosaurie handdocka! En riktigt skräckinjagande handdocka som föreställer en T-Rex dinosaurie med gapande mun och långa läskiga huggtänder. Med?:Recension:

Dinosaurie
Betygsatt av: Dinosauriedräkt.se ⚡
Betyg: 4.2
 
 
 
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!