Meny Stäng

☆☆☆☆☆

Piggy Back T-Rex Barn

Du handlar Piggy Back T-Rex Barn till ett bra pris hos Coolstuff

Saker som är coolare än att rida in på en T-Rex när det vankas maskerad? Nix, vi kommer inte på något! Med den här maskeraddräkten för barn ser det ut som om du tämjt en urtidsödla och svingat dig upp på hans rygg snacka om att du blir maskeradens kung! Hoppla T-Rex! Fakta om Piggy Back T-Rex Barn MaskeraddräktBli coolast på maskeraden rid in på en T-Rex! Ja, så ser det i alla fall ut när du har den här maskeraddräkten på dig! Maskeraddräkt för barnMaterial: polyesterTvättråd: kemtvättFörpackningen innehållerPiggyback T-Rex onepiece med skoöverdrag och fejkbenObservera att tröja inte medföljer, och att maskeraddräktens fejkben behöver fyllas ut, använd exempelvis tidningspapper eller hoprullade kläder! Ålder 6-12 år

Endast 399 kr

Piggy Back T-Rex Barn gillas av många. För de som vill köpa coola Dinosaurie så är Piggy Back T-Rex Barn en självklarhet.

Köp på nätet.

En populär produkt som är ett mycket populärt varumärke. Det stämmer fullt ut.
Hos dem köper du bl.a. artificial,artificial-flora,decor,flora,garden,home,home-&-garden.
Om du vill handla Piggy Back T-Rex Barn idag så hittar du artikeln hos Coolstuff till kostnaden 399 kronor.
När man beställer Dinosaurie så vill man ha en bra produkt till ett bra pris. Därför rekommenderar vi att du köper från Coolstuff som erbjuder förnäm kvalitet till schyssta priser.

5 motiv till att handla Piggy Back T-Rex Barn

  • Snygg design
  • Lågt pris
  • Snygg
  • Rolig
  • Levereras snabbtBetyg:

Piggy Back T-Rex Barn
Betygsatt av: Dinosauriedräkt.se ⚡
Betyg: 4.8

 
 
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!