Meny Stäng

☆☆☆☆☆

Piggy Back T-Rex Maskeraddräkt

Du handlar Piggy Back T-Rex Maskeraddräkt till ett bra pris hos Coolstuff

Saker som är coolare än att rida in på en T-Rex när det vankas maskerad? Nix, vi kommer inte på något! Med den här maskeraddräkten ser det ut som om du tämjt en urtidsödla och svingat dig upp på hans rygg snacka om att du blir maskeradens kung! Komplettera med safarihatt och khakiskjorta för den där riktigt världsvana dinosaurietämjarlooken! Fakta om Piggy Back T-Rex MaskeraddräktBli coolast på maskeraden rid in på en T-Rex! Ja, så ser det i alla fall ut när du har den här maskeraddräkten på dig! Maskeraddräkt för vuxnaMaterial: polyesterTvättråd: kemtvättFörpackningen innehållerPiggyback T-Rex onepiece med skoöverdrag och fejkbenObservera att hatt och tröja inte medföljer, och att maskeraddräktens fejkben behöver fyllas ut, använd exempelvis tidningspapper eller hoprullade kläder!

Endast 499 kr

Piggy Back T-Rex Maskeraddräkt gillas av många. För de som vill köpa coola Dinosauriedräkter så är Piggy Back T-Rex Maskeraddräkt en självklarhet.

Köp online.

En populär produkt som är ett mycket populärt varumärke. Det är dagens sanning.
De är kända för sina fina artificial,artificial-flora,decor,flora,garden,home,home-&-garden.
Om du vill köpa Piggy Back T-Rex Maskeraddräkt idag så hittar du artikeln hos Coolstuff till kostnaden 499 kronor.
När man köper Dinosauriedräkter så är det viktigt med både pris och kvalitet. Därför rekommenderar vi att du köper från Coolstuff som erbjuder förnäm kvalitet till låga priser.

5 skäl till att köpa Piggy Back T-Rex Maskeraddräkt

  • Snygg design
  • Bra pris
  • Praktisk
  • Rolig
  • Levereras snabbtBetyg:

Piggy Back T-Rex Maskeraddräkt
Betygsatt av: Dinosauriedräkt.se ⚡
Betyg: 3.9

 
 
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!