Meny Stäng

☆☆☆☆☆

Piggy Back T-Rex Maskeraddräkt

Du handlar Piggy Back T-Rex Maskeraddräkt till ett bra pris hos Coolstuff

Saker som är coolare än att rida in på en T-Rex när det vankas maskerad? Nix, vi kommer inte på något! Med den här maskeraddräkten ser det ut som om du tämjt en urtidsödla och svingat dig upp på hans rygg snacka om att du blir maskeradens kung! Komplettera med safarihatt och khakiskjorta för den där riktigt världsvana dinosaurietämjarlooken! Fakta om Piggy Back T-Rex MaskeraddräktBli coolast på maskeraden rid in på en T-Rex! Ja, så ser det i alla fall ut när du har den här maskeraddräkten på dig! Maskeraddräkt för vuxnaMaterial: polyesterTvättråd: kemtvättFörpackningen innehållerPiggyback T-Rex onepiece med skoöverdrag och fejkbenObservera att hatt och tröja inte medföljer, och att maskeraddräktens fejkben behöver fyllas ut, använd exempelvis tidningspapper eller hoprullade kläder!

Endast 499 kr

Piggy Back T-Rex Maskeraddräkt gillas av många. Letar du efter praktiska Dinosauriedräkter så är Piggy Back T-Rex Maskeraddräkt ett säkert kort.

Handla online.

En populär produkt som är ett känt märke. Det är helt korrekt.
Hos dem köper du bl.a. artificial,artificial-flora,decor,flora,garden,home,home-&-garden.
Om du vill handla Piggy Back T-Rex Maskeraddräkt idag så hittar du den hos Coolstuff till priset av 499 kronor.
När man köper Dinosauriedräkter så vill man ha en bra produkt till ett bra pris. Därför rekommenderar vi att du handlar från Coolstuff som erbjuder förnäm kvalitet till bra priser.

5 motiv till att köpa Piggy Back T-Rex Maskeraddräkt

  • Rakt igenom rejäl
  • Låg kostnad
  • Användbar
  • Rolig
  • Snabb leveransBetyg:

Piggy Back T-Rex Maskeraddräkt
Betygsatt av: Dinosauriedräkt.se ⚡
Betyg: 3.6

 
 
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!