Meny Stäng

☆☆☆☆☆

Uppblåsbar T-Rex Maskeraddräkt

Du handlar Uppblåsbar T-Rex Maskeraddräkt till ett bra pris hos Coolstuff

Få djur är så beundrade och så mytomspunna som T-Rex! Den gigantiska dinosaurien klev runt på jorden för länge sedan, käkade smådinosaurier till lunch och var allmänt bad-ass. Och plötsligt går drömmen i uppfyllelse: du kan vara T-Rex! När du tar på dig den här uppblåsbara maskeraddräkten känner du hur urkraften från kritaperioden förvandlar dig till en fruktad skräcködla!Klampa fram, känn hur marken skakar under dig och svep lite nonchalant med svansen! Ja, du kommer garanterat skrämma slag på en och annan triceratops. Och kanske på grannbarnen. Du kommer känna dig som den grymmaste och mest episka dinosaurien någonsin! Oavsett om du ska på maskerad eller bara vill spela upp din favoritscen från Jurassic Park är T-Rex det coolaste du kan vara! Men du, försök inte ge dig ut och cykla som T-Rex de korta armarna och den långa svansen gör cykelturen till en rejält ovärdig upplevelse!Fakta om Uppblåsbar T-RexKlä ut dig till en vrålcool skräcködla i denna uppblåsbara T-Rex maskeraddräkt!Officiell licensierad Jurassic World-produktMaskeraddräkt för vuxnaMaterial: 100% polyesterDragkedja på framsidan för enkel på- och avklädnad Mått: cirka 213 cm hög, 61 cm bred och har en 84 cm lång svans (uppblåst)Blåses upp med hjälp av en liten fläkt på baksidan som för in luft i dräkten (ska vara igång hela tiden)Drivs av 4 st AA-batterier (ingår ej men finns att köpa här på sidan)Observera att dräkten måste vara tätad vid handlederna och fötterna för att blåsas upp (det finns ett elastiskt band som ska dras åt)Förpackningen innehåller:Uppblåsbar maskeraddräkt med inbyggd fläktHandskar

Endast 995 kr

Uppblåsbar T-Rex Maskeraddräkt gillas av många. För de som vill köpa coola Dinosauriedräkter så är Uppblåsbar T-Rex Maskeraddräkt en dröm som blir sann.

Beställ på nätet.

En populär produkt som är ett känt märke. Det stämmer fullt ut.
Hos dem köper du bl.a. accessories,apparel,apparel-&-accessories,costumes,costumes-&-accessories.
Om du vill beställa Uppblåsbar T-Rex Maskeraddräkt idag så hittar du artikeln hos Coolstuff till kostnaden 995 kronor.
När man handlar Dinosauriedräkter så vill man ha en bra produkt till ett bra pris. Därför rekommenderar vi att du köper från Coolstuff som erbjuder hög kvalitet till bra priser.

5 skäl till att handla Uppblåsbar T-Rex Maskeraddräkt

  • Bra kvalitet
  • Lågt pris
  • Praktisk
  • Perfekt till maskeraden
  • Finns på nätet att beställaBetyg:

Uppblåsbar T-Rex Maskeraddräkt
Betygsatt av: Dinosauriedräkt.se ⚡
Betyg: 4

 
 
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!